ONN İnformasiya Agentliyi

Lokum kimi ət ilə badımcan resepti

Lokum kimi ət ilə badımcan resepti
06 Yanvar 2022 - 18:20

Tərkibi:
150 qram quzu kub şəklində ət
3-4 badımcan
1 soğan
1-2 diş sarımsaq
1 baş bibəri
1 yaşıl bibər
3-4 pomidor
1 çay qaşığı tomat pastası
Qara bibər, qırmızı bibər və duz
1,5 fincan isti su

Hazırlanması:
Badımcanların qabığını soyub kublara bölüb qızardırıq, digər tərəfdən uyğun bir tavanın dibini örtəcək qədər yağ əlavə edək, qızdırıb suyu bitənə qədər ətini qızartaq.Üzərinə doğranmış soğanı əlavə edib çəhrayı olana qədər qızardın, doğranmış bibəri əlavə edib 5 dəqiqə daha qızartın, sonra tomat pastası əlavə edib bir-iki dəqiqə qızartın.Yeməli doğranmış pomidor və sarımsağı əlavə edin və pomidor yumşalana qədər orta istidə bişirin, ədviyyat əlavə edin və qarışdırın, isti su əlavə edib qaynadın.Qızardılmış badımcanın üstünə tökək və kiçik bir atəşdə 15 dəqiqə bişirin, sobadan götürüb xidmətə hazırlayaq.

Nuş olsun!

ONN İnformasiya Agentliyi
image_printÇap Et
OXŞAR XƏBƏRLƏR
Şərhlər
Şərh yoxdur
ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png