Midye börək resepti

Tərkibi:
5 yufka
3 xörək qaşığı kərə yağı
1 stəkan su

İçərisi üçün:
Pendir
Cəfəri

Üzəri üçün:
Yumurta sarısı
1 çay qaşığı qatıq
Küncüt

Hazırlanması:
Kərə yağı əridib içərisinə 1 stəkan su qoyub filonu dörd hissəyə böldük və hər parçaya 1 xörək qaşığı yağlı qarışıq tətbiq edək.
Ucu əllərimizlə tutaq və daraldıraq, iki ucunu bir-birinin üstünə qoyaq, pendir əlavə edib büküb çevirin, digər hissələri üçün də eyni şeyi edək.
Üzərinə 1 yumurta sarısı və 1 çay qaşığı qatıq çırpın.170 dərəcə qızıl qəhvəyi olana qədər təxminən 30 dəqiqə bişirin, yeməkdən zövq alın

Nuş olsun!