ONN İnformasiya Agentliyi

Alçanı duzla yemək insanı kökəldir

Alçanı duzla yemək insanı kökəldir
14 Mart 2018 - 3:42

ONN media xəbər verir ki, mütəxəssislərin qənaətinə görə, duzlanaraq yeyilən alça ödün yaranmasına səbəb ola bilər. Eyni zamanda kökəlməyə də yol açar. 

Potasium, maqnezium ve fosforla zəngin olan alça pəhrizlərdə istifadə edilir. Ancaq mütəxəssislər alçanın duzlanaraq yeyilməsinin orqanizmdə su toplanmasına və ödün yaranmasına səbəb olduğunu bildirir. Bu da dolayı yolla kökəlməyə gətirib çıxarır. 

ONN İnformasiya Agentliyi
image_printÇap Et
OXŞAR XƏBƏRLƏR
ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png