ONN media sizlərə fransızsayağı ət reseptini təqdim edir.
Ərzaqlar
-
500 qr ət
-
3 ədəd orta boy kartof
-
1 ədəd böyük pomidor
-
200 qr mayonez
-
150 qr holland pendiri
-
duz, istiyot cəfəri
-
50 qr alma şirəsi
Hazırlanması
-
Əti parçalara bölürük 1,5 sm qalınlığı uzunluğu 10 sm yaxın genişliyi 5 sm əti iki tərəfində doyürük və duz,istiyot vurub tavada iki tərəfli qızardırıq yağlanmış listə sırayla qat-qat düzürük əti soğanı kartofu rəndələnmiş pendiri mayonezi sonra pomidoru üstünə düzürük bəzək üçün 3 yarpaq cəfəri üzərinə qoyuruq öncədən18 dərəcədə isidilmiş sobada 30- 35 dq bişiririk!