ONN İnformasiya Agentliyi

Toyuqlu frikasse və kartof püresi resepti

Toyuqlu frikasse və kartof püresi resepti
18 Fevral 2021 - 4:30

Tərkibi:
300 qr. toyuğun ağ əti
200 ml. xama və ya yağsız yoqurt
100 qr. kərəviz
50 qr. yaşıl noxud (təzə, dondurulmuş)
Duz, istiot

Püre üçün:
Kartof
Zeytun yağı
Yumurta
Sarıkok
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuğu hissələrə bölüb, yağsız tavada biraz qızardırıq. Kerevizi kesib əlavə edirik. Smetanı əlavə edirik və biraz qaynamalıdır. Yaşıl noxud (məndə dondurulmuş təzə, Bonduelle firmasınındı 3 dəq. bişir) əlavə edirik. Sous biraz qatılaşanda, zovgə görə duz, itiot vurun.
Pürenin qaydasını yazmıram hamınız bilirsiniz. Bu receptdə olan kereviz çox faydalıdır. Metobolizoma yaxşı təsir göstərir. Kalloriləri yandırır.

Nuş olsun!

ONN İnformasiya Agentliyi
image_printÇap Et
OXŞAR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png