ONN İnformasiya Agentliyi

Toyuqlu kesadilya​nın resepti

Toyuqlu kesadilya​nın resepti
22 Fevral 2018 - 15:36

ONN media toyuqlu kesadilya​nın reseptini təqdim edir.

Ərzaqlar

Toyuq filesi-300 q

Duz- ½ ç.q

İstiot- ½ ç.q

Sarımsaq tozu- ¼ ç.q

Bolqar bibəri – 1-2 Ədəd

Soğan- 1 Ədəd

Qalın lavaş -2 Ədəd

Holland pendiri- 100 q

Zeytun yağı- 2 x.q

HAZIRLANMASI:

1. Toyuq ətini zeytun yağında 2-3 dəqiqə ərzində qızardın. Üzərinə soğan, pomidor və bolqar bibərini əlavə edib qarışdırın. Ədviyyatları qatıb tavanın qapağını örtün və toyuq əti bişənə kimi odda saxlayın.

2. Təmiz tavanı isidin,  lavaşı dibinə sərin. Lavaşın yarı hissəsinə rəndələnmiş holland pendiri toyuqlu içlik və üzərinə bir az da holland pendiri əlavə edib bükün. Hər iki tərəfini 2 dəq qızardın və sevdiyiniz sousla masaya verin.

 

ONN İnformasiya Agentliyi
image_printÇap Et
OXŞAR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png