ONN İnformasiya Agentliyi

Plovu daha dadlı etmək üçün bunu tökün – Bilinməyən sirlər

Plovu daha dadlı etmək üçün bunu tökün – Bilinməyən sirlər
29 Aprel 2024 - 15:11

Plov hazırlamaq olduqca çətin bir yeməkdir. Ona görə də hər evdar qadın bunu edə bilmir. Edənlər isə bəzən onun dadının istədikləri kimi alınmadığını bildirir. Ancaq kiçik sirlərlə bu yeməyi daha dadlı etmək olar. 

Yaxşı keyfiyyətli düyü
Əla plov hazırlamaq sizin üçün həqiqətən vacibdirsə, o zaman keyfiyyətli düyü növlərini seçməlisiniz. Çox vaxt istehsalçılar çeşidləri “plov üçün” kimi etiketləyirlər. Belə vəziyyətdə keyfiyyətli yemək hazırlamaq ehtimalı daha yüksəkdir.
Zəfəran
Bəzi insanlar zəfəran xoşlamır. Ancaq plov üçün çox vacib inqrediyentdir. Çünki zəfəran yeməyə xüsusi rəng və ləzzət verir. Ona görə də zəfəransız əsl plov hazırlana bilməz.
Zirinc
Bu, plov üçün unikal bir komponentdir, ona xüsusi ətir verir. Zirinc yeməyin dadına da əhəmiyyətli təsir göstərir. Buna görə də, bu ədviyyatı yaddan çıxarmayın. 

ONN İnformasiya Agentliyi
image_printÇap Et
OXŞAR XƏBƏRLƏR
ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png ONN-agentlik.png