Tərkibi: Bizə lazım olacaq ərzaqlar: 500 qr toyuğun döş əti 400 qr şampinyon 2 ədəd ortaölçülü soğan 150 qr xama və ya qaymaq 200 qr rəndələnmiş holland pendiri Duz, istiot Hazırlanması: Toyuğun sinə ətini yaxşıca yuyub, suda bişməyə qoyuruq. Soğanı və şampinyonu incə doğrayırıq. Kərə yağında öncə soğanı qızardırıq. Daha sonra şampinyonu da əlavə edib bişiririk. Ət bişən kimi onu da xırda doğrayıb, göbələyə əlavə edirik. Duz, istiot səpirik. Jülyeni hazırlamaq üçün qaymaq və un qarışımı və ya beşamel sousu istifadə etmək olar. Jülyeni hazırlamaq üçün soba istiiyinə davamlı istədiyiniz formanı seçə bilərsiniz. Hətta qonaqlarınızın sayına görə də piti hazırlanan kiçik qablardan istifadə edə bilərsiniz. Əvvəl qaba jülyeni sonra xamanı əlavə edib, üzərinə holland pendiri səpirik. Sobada pendir əriyənədək bişiririk. Nuş olsun!
Jülyenin hazırlanması

